Ecotanka

Grunnleggerne av „ECOtanka ™“ er bevisst på at det raskt voksende plastfjellet i havet må gjøres noe med. Plastflasker og handleposer er hovedingrediensene i denne farlige og fremfor alt uoverskuelige forurensningen. Vi utviklet rimelige vannflasker i rustfritt stål som et effektivt bidrag til løsninger av dette miljøproblemet.

Merkevaren „ECOtanka“ var født og skapte raskt begeistring blant mennesker på den sørige halvkule. Etter kort tid skulle det også komme henvendelser fra de andre  kontinentene. I 2010 ble grunnlaget lagt for europeisk salg, med hovedkvarter i Düsseldorf. Gjennom samarbeid fra flere partnere i Europa tilbyr vi en optimal distribusjonstjeneste i Tyskland, Østerrike og Sveits. Sammen jobber vi for økende miljøbevissthet ved å bruke vannflasker i rustfritt stål. Vi brenner for at flere skal bli kjent med sunne og bærekraftige drikke- og spiseredskaper, vi inviterer deg til å delta.

Vi er også opptatt av hva du får i deg og derfor er vi ikke redde for å ha gode opplysninger om akkurat hva som er i våre flasker i tillegg til tester som har blitt gjort.

  • Alle våre stålflasker uten farge er vegan.
  • Innholder ikke BPA,Antimon (Sb),
    DEHA, DEHP, PVC & Phathlate
  • 2 års garanti
  • Mister du korken erstatter vi den gratis!

Alle pris veiledende utsalgspris