Om oss

Hei og velkommen til TurTroll!

Vi er to damer som har bestemt oss for å teste ut en gammel drøm. Vi ønsker å være ute i naturen så mye som mulig, på hver vår måte, og samtidig legge til rette for at andre også vil ta turen ut med sine barn. 

har god erfaring når det gjelder barn i alle aldre, og er begge to vant med å være ute i naturen, men Gunnbjørg er nok den som er mest vant.

Gunnbjørg er regne Lars Monsen og vokste opp med mange ukers teltturer  på vida og kommer fra Alta. Hun jobber i realfagsbarnehage og har holdt flere kurs om barn i naturen for barnehagesektoren. I tillegg har Gunnbjørg masse erfaring av hva mødre ønsker av tøy og utstyr til barn siden hun har fire barn og tre barnebarn som hun har vært mye ute i naturen med i alt slags vær! 

Anja har vokst opp på en gård i Kansas, men de siste femten årene har hun bodd i Norge. Anja har jobbet som adjunkt i flere år i både barne- og ungdomskole og jobber nå for tiden som lærer ved en internasjonal skole. Anja elsker å reise, hun lever for å se nye steder og oppleve nye kulturer. Hun har tre barn og derfor masse erfaring når det gjelder å ha med barn på tur. 

Gjennom vloggen vår kommer du til å bli bedre kjent med oss og se Anja lære nye ting, noe som forhåpenligvis vil inspirere dere til å presse litt grenser. Vi kommer også til å gi nyttige tips til hva som er kjekt å ha med på tur og komme med masse spennende nye produkter. 

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi kan få for å forbedre nettbutikken vår.